-->

referencer​

På siden her kan du se et lille udvalg af projekter, som vi har arbejdet på​. Har du brug for snak om dine ønsker til en løsning er du altid velkommen til at kontakte os

Lækkert lys og intelligente installationer​

I dette nybyggede hjem har Mundelstrup El lavet alle de elektriske installationer. Vi har blandt andet installeret intelligent belysning både inde og ude, og monteret moderne hårde hvidevarer i køkkenet. 

Resultatet er et hjem fuld af lækre løsninger som emhætten, der er indbygget i loftet, og de stemningsfulde udendørslamper, der fremhæver arkitekturen. Bemærk også eltavlen som i sig selv er et lille kunstværk. Selvom eltavlen selvfølgelig er skjult bag sit dæksel til daglig, må det jo gerne se godt ud indeni!

"Mundelstrup El-Forretning er et firma man kan have stor tillid til. Tingene bliver gjort rigtigt og til en fair pris, og de kommer med gode faglige input. Arbejdet er veludført og man kan roligt lade opgaven udføre på timeløn. Derfor har vores familie brugt firmaet siden 1961." (Henning, privatkunde)

El-entreprise på mere end 250 huse​

Mundelstrup El-Forretning har arbejdet sammen med Vibe-Huse A/S siden 2011 og har siden da stået for el-entreprisen i mere end 250 nybyggede huse. I nybyggeri har vi rigtig gode muligheder, for at lave flotte og brugervenlige løsninger, men vi sætter også strøm til mange hjem af ældre dato. 

I husene fra Vibe-Huse monterer vi blandt andet hårde hvidevarer, sætter spots op i lofter, laver udendørsbelysning, sætter strøm til varmeinstallationer og tilslutter solcelleanlæg.

"Vi har arbejdet tæt sammen med Mundelstrup El-Forretning de sidste ca. 10 år, hvor de har lavet alt el-arbejde for os i forbindelse med vores opførelse af rækkehuse og lejlighedsbyggerier, samt Rema 1000-butikker og lagerbyggeri. Der har altid været fuld tilfredshed med kvaliteten af deres arbejde, samarbejdet med deres svende på pladserne, overholdelse af tidsplaner og den aftalte pris.​" (Allan Geertsen, Vibe-Huse A/S)

​Hvem er vi

Mundelstrup El-Forretning A/S

CVR: 13386773

Kontakt os

Ring op på telefon: 86 24 14 11

​E-mail: mu-el@mail.dk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke