Profil

​Velkommen til Mundelstrup El-Forretning A/S

Mundelstrup El-Forretning A/S har et mål om at være totalleverandører inden for elinstallationer og vedligeholdelse af el, teledata samt naturligvis intelligente installationer.

Det betyder blandt andet, at der ikke findes opgaver, der for os er ubetydelige. Vi løser både store og små opgaver.

Et af vore andre mål er at levere ethvert stykke arbejde i topkvalitet. Det betyder, at vi udelukkende benytter kvalitetsprodukter og at vores elektrikere alle er faguddannede, der yderligere løbende videreuddannes.

Mundelstrup El-Forretning A/S udfører og leverer naturligvis det bestilte arbejde i den højeste kvalitet. Her tænker vi ikke kun på arbejdskvaliteten, men også på sikkerheden og på dokumentationsarbejdet.

Hinnerup El er en del af Mundelstup El-Forretning A/S

Om Mundelstrup El

En håndværker virksomhed der har arbejdet i området igennem 3 generationer helt fra den tid da elektriciteten i området var et nyt begreb.

I 1924 bliver Mundelstrup El-Forretning grundlagt af A. S. Wind og hans hustru Magdalene Wind. 

Det var i elektricitetens og bilernes barndom. Så EL-installatørerne måtte cykle ud til kunderne på gårdene med kabelruller og værktøj på cykelstyret.

​Sønnen Herman Wind der har arbejdet sammen med faderen i firmaet køber i 1963 halvdelen af virksomheden og senere i 1972 overtager han hele virksomheden og danner sammen med hustruen Bente og en yngre bror elektrikeren Gert Wind som også er udlært i firmaet et familie aktieselskab.


I takt med udviklingen og udvidelsen af aktiviteterne melder sig behovet for nye og større lokaler. Derfor flytter firmaet i 1977 til Græsvangen 2, Tilst, hvor den 300 m2 store bygning i 1999 året for firmaets 75 års jubilæum rummer lager værksted og administration.

Firmaets grundlægger døde i 1983. I 1990 indtræder så 3. generation i firmaet Mogens Wind (søn af Bente og Herman Wind) og som netop da havde afsluttet sin installatør eksamen.

Ved et generationsskifte i 1998 ønskede Herman Wind at udtræde af selskabet, hvorefter Gert og Mogens Wind videreføre firmaet med Herman Wind som bestyrelsesmedlem.

I 2010 oprettede firmaet en afdeling i Hinnerup, - Hinnerup El, som idag beskæftiger 1 elektriker.

I 2013 udtræder Gert Wind af firmaet og Mogens Wind er nu ene ejer.

Mere end 90 år med el​​

Gratis & uforpligtende​

Få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi

Mundelstrup El-Forretning A/S

CVR: 13386773

Kontakt os

Ring op på telefon: 86 24 14 11

​E-mail: mu-el@mail.dk

Mundelstrup El-Forretning A/S
Græsvangen 2
8381 Tilst