-->

​historien om Mundelstrup El

Der var engang...

...et elinstallationsfirma, der har arbejdet i Tilst og omegn igennem 4 generationer helt fra den tid, da elektriciteten i området var et nyt og moderne begreb.

I 1924 bliver Mundelstrup El-Forretning grundlagt af A. S. Wind og hans hustru Magdalene Wind.

Det var i elektricitetens og bilernes barndom. Så el-installatørerne måtte cykle ud til kunderne på gårdene med kabelruller og værktøj på cykelstyret!

​Arnold og Magdalenes søn Herman Wind, der har arbejdet sammen med faderen i firmaet, køber i 1963 halvdelen af virksomheden og senere i 1972 overtager han hele virksomheden og danner sammen med hustruen Bente og en yngre bror, elektrikeren Gert Wind som også er udlært i firmaet, et familieaktieselskab.

​I takt med udviklingen og udvidelsen af aktiviteterne melder sig behovet for nye og større lokaler. Derfor flytter firmaet i 1977 til Græsvangen 2, Tilst, hvor den 300 m2 store bygning i 1999 året for firmaets 75 års jubilæum rummer lager værksted og administration.

Firmaets grundlægger døde i 1983. I 1990 indtræder så 3. generation i firmaet, Mogens Wind, (søn af Bente og Herman Wind) og som netop da havde afsluttet sin installatøreksamen.

​​

Ved et generationsskifte i 1998 ønskede Herman Wind at udtræde af selskabet, hvorefter Gert og Mogens Wind videreføre firmaet med Herman Wind som bestyrelsesmedlem.

I 2010 oprettede firmaet en afdeling i Hinnerup, - Hinnerup El, som idag beskæftiger 1 elektriker.

I 2013 udtræder Gert Wind af firmaet og Mogens Wind bliver eneejer.

I 2019 bliver Christian Wind, (søn af Mogens Wind) medejer af Mundelstrup El-Forretning og 4. generation er hermed trådt ind i den snart 100 år lange fortælling om elektrikerne i Tilst.

I 2022 indledes et samarbejde med Sabro EL Aps for at samle kræfterne i lokalområdet

​Hvem er vi

Mundelstrup El-Forretning A/S

CVR: 13386773

Kontakt os

Ring op på telefon: 86 24 14 11

​E-mail: mu-el@mail.dk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke