-->

Spar på energien

I dag har mange kunder fokus på grønne energiløsninger. Og det er ikke kun en fordel for miljøet at spare på energien, der er også god økonomi i det. Mundelstrup El-Forretning tilbyder en lang række løsninger til energibesparelser i hjemmet og på arbejdspladsen. I langt de fleste tilfælde er udgiften til nyt udstyr hurtigt tjent hjem på en lavere el-regning.

Få en lavere elregning med energioptimering i hjemmet

​Står du overfor en renovering eller ombygning i dit hjem, er det oplagt at installere energibesparende installationer. Vi kan fx installere intelligent belysning i dit hjem, så du kan styre lys og lamper med din smartphone, og planlægge hvornår lyset skal tændes og slukkes, selvom du ikke er hjemme. En anden smart og energivenlig løsning er installationer, der automatiske aktiveres ved bevægelse. 

Der kommer hele tiden nye intelligente produkter på markedet, så er du i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre i dit hjem, så hjælper vi dig gerne med inspiration.

Strømbesparende løsninger i din virksomhed

Belysning er også et oplagt sted at begynde, hvis din virksomhed ønsker en lavere el-regning. Ved at skifte til LED-belysning sparer du penge, hver gang du tænder for lyset. Vi hjælper gerne med forslag til løsninger, hvis du overvejer at energioptimere din virksomhed. Vi har fx erfaring med installation af lavenergimotorer, ventilationsanlæg og kommunikationsnetværk.

Kontakt os for et tilbud på en energisparende løsning eller hvis du ønsker rådgivning om, hvordan du kan spare på strømmen.

Mere end 95 år med el​​

Gratis & uforpligtende​

Få et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvem er vi

Mundelstrup El-Forretning A/S

CVR: 13386773

Kontakt os

Ring op på telefon: 86 24 14 11

​E-mail: mu-el@mail.dk

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke